Gólyatábor

Gólyatábor

2015/2016 tanév

A 2015/2016 – os tanév kezdete előtt ismét lehetőségünk nyílt, a már a tavalyi tanévekben is megrendezett Gólyatábor megszervezésére a leendő első osztály és a már iskolát ismerő második osztály számára. Ezzel a két napos kis táborral próbáltuk a gyerekeknek bemutatni iskolánkat, az iskolai élet szabályait, rendjét, és fontosságát. Az első osztályosok számára példamutató volt a másodikosok megismerése, akik segíteni tudtak nekik a felfedezésben, hisz ők már ismerik az iskolát és voltak akik, már a tavalyi évben részt vettek ebben az ismerkedő táborban.
Nagy élmény a gyerekeknek még az iskola megkezdése előtt megismerni a rájuk váró feladatokat.
A két napos kis program meghirdetése meghívó alapján történ, annak reményében, hogy így nagyobb lesz a jelentkezők száma.
A szülők személyre szabott tájékoztatót, és meghívót kaptak. Az iskolában töltött idő alatt a gyerekeknek kézműves foglalkozásokat tartottak a tanító nénik: katica készítés, arcfestés, szélforgó …

A tábor megrendezése a leendő első osztály tantermében került sor, ahol a leendő kis diákok felfedezhették tantermüket, a másodikosok pedig bemutathatták hol töltötték mindennapjaikat.
Az együtt töltött két nap felemelően, és nagyon jó hangulatban telt el mind a diákok, mind a pedagógusok és a szülők tekintetében!

12278061_1081309635235264_1575972019_n